Přeskočit na obsah

Preventivní programy

Poskytujeme služby komplexního charakteru v oblasti vzdělávání a preventivních programů. Snahou je klientovi nabídnou produkt se sociálním přesahem. Konkrétně se tedy jedná o soubor plošných preventivních programů, zaměřujících se na protektivní faktory v bio-psycho-sociální rovině.

Jsme flexibilní a vytváříme preventivní programy na základě konkrétních požadavků a aktuálních potřeb klienta. Vytváříme tedy preventivní programy, které se dotýkají široké škály lidského života. Naší snahou je aktivně a metodicky působit na dospívající jedince a rozšiřovat obzory v rámci celoživotního vzdělávání dospělých, a to propojováním teorie s praxí poutavou formou.

Prevence konfliktních situací pro studenty SŠ a ZŠ

Kurz seznamuje žáky s patologickými jevy ve společnosti. Obsahem kurzu je krizová komunikace, pochopení fází konfliktu včetně prvků sebeochrany a sebeobrany. Součástí programu je první pomoc a fáze postkonfliktu.

Kurz první pomoci

Náplní kurzu jsou aktuální algoritmy první pomoci. Představení nejmodernějšího materiálu. Součástí je teoretická příprava včetně právního minima, praktická příprava s nácvikem KPR a závěrečná modelová situace, kde si účastníci vyzkouší a upevní své nově nabyté znalosti.

Kurz je určen pro instituce, pedagogické i nepedagogické pracovníky a pro studenty středních a vysokých škol.
Program je upravován podle požadavků cílové skupiny přesně na míru pro maximální zážitek a zapamatování dovedností.

Formy a prevence závislostí

Program zaměřující se nejen na primární prevenci proti závislostem.
Cílem projektu je ukázat dospívajícím jedincům cestu zdravého životního stylu bez závislostí.

Teambuilding

Naše teambuildingové programy zlepšují (ne)formální vztahy v pracovním kolektivu, posilují týmového ducha a rozvíjí konkrétní dovednosti. Tyto aktivity vedou k vyšší efektivitě práce, lepší spolupráci a příjemnější atmosféře na pracovišti. Zaměřujeme se nejen na tým, ale i jednotlivce, protože víme, že každý člen hraje důležitou roli.
Všechny naše programy jsou jedinečné, stejně jako jsou jedinečné potřeby a cíle vašeho týmu. Právě proto je tak důležitá komunikace před uskutečněním teambuildingu, v průběhu i po jeho skončení.
Společně tak vytvoříme akci, která váš tým připraví na zvládnutí všech výzev, které vás čekají.

Adaptační kurz pro žáky SŠ

Adaptační kurz je klíčovým nástrojem, který pomáhá novým studentům středních škol hladce přejít do nového prostředí.
Je jedinečnou příležitostí, aby se žáci poznali mezi sebou a vytvořili si sociální vazby. Stejně tak mají možnost poznat své nové učitele.

Zdravý životní styl

Pohyb, zdravá strava, správný vzorec dýchání, duševní hygiena. To vše má vliv na naše zdraví a projevuje se na tom, jak se cítíme ale i jak vypadáme.
Zdraví je jedna z nejcennějších věcí, co máme a má velký význam na kvalitu života. Proto bychom neměli podceňovat sílu zdravého životního stylu.

Proaktivní bezpečnost v institucích

– Aktivní střelec

Přesto, že Česká republika je hodnocena jako osmá nejbezpečnější země na světě. Ani zde se nevyhneme případům, jako jsou útoky na měkké cíle.
Buďte připraveni, minimalizujte rizika a upravte postupy pro větší bezpečnost.
V případě nejhoršího budete vědět, co dělat.

V případě zájmu nám napište email, nebo nám zavolejte.